Onze diensten

1.  Binnen- en buitenschilderwerk

Een opfrisbeurt of een complete make-over, schildersbedrijf Bloemendaal verzorgt uw complete binnen- en buitenschilderwerk. Van groot tot klein en van woonhuis tot bedrijsobject altijd met dezelfde zorg en professionaliteit uitgevoerd! Vraag nu uw offerte aan via dit formulier.

 

Wij hebben al vele jaren een partnership met Sikkens vanwege de verscheidenheid van kwalitatief hoogwaardige verfprodukten en diensten voor professioneel schilderwerk in nieuwbouw en onderhoud van onroerend goed. Mocht u toch meer waarde hechten aan een ander merk behoort dat absoluut tot de mogelijkheden.

 

2.  Trappen

Ziet u op tegen het schilderen van een bestaande of nieuwe trap? Schildersbedrijf Bloemendaal en Kerkhoven schildert een complete trap in maar twee dagen. Door onze speciale sneldrogende verf is de trap op beide dagen gewoon te gebruiken aan het eind van de dag. Daarnaast is de gebruikte verf ultra hard en daarmee uitermate geschikt voor intensief gebruik. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

 

3.  Onderhoud

Wist u dat de staat van het schilderwerk aan de binnenkant minstens zo belangrijk is als aan de  buitenkant? Hierbij is het vooral belangrijk dat alle verbinding van de houten kozijnen, ramen en deuren afgedicht zijn en alle kitnaden langs het glas heel en dicht zijn. Een gemiddeld gezin (4 pers) produceert ca. 15 Liter vocht per dag met koken, douchen e.d. Dit condensvocht trekt in het hout en wil naar verloop van tijd weer uit het hout. Bij de verbindingen en onderdorpels krijgt hierdoor de verflaag te maken met een waterdruk waardoor het verfsysteem zich onthecht.

 

Een lage ventilatie helpt bij dit proces, evenals oude en inmiddels niet goed isolerende beglazing, zorgt ook voor een negatieve invloed op de vochthuishouding.

 

Voor het behoudt van het schilderwerk is aan te raden om isolerende beglazing (HR++) toe te passen. Ook dient hierbij rekening gehouden te worden met het plaatsen van voldoende ventilatie voorzieningen in de vorm van een ventilatierooster en (indien mogelijk) een ventilerende neuslat.

 

4.  Airless spuiten

Airless spuiten is de laatste jaren sterk in opkomst. Daarom zijn wij ook blij om dit ook aan onze klanten te kunnen aanbieden. Airless spuitwerk is een techniek waarbij latex/muurverf onder hoge druk (zonder toevoeging van lucht) op de wanden en plafond wordt gespoten. Het voordeel is dat airless spuitwerk een superstrak eindresultaat opleverd, de structuur van de ondergrond bewaard blijft en men geen hinder ondervindt van de structuur die een roller kan achterlaten in de verse latex. Daarnaast is de uitvoering in iedere gewenste kleur mogelijk. Wist u dat airless spuiten ook over uw bestaande systeemplafond mogelijk is? Laat u informeren over de mogelijkheden!

 

5.  Wandafwerking

Vandaag de dag komt u verschillende soorten wandafwerking tegen. Strak gestuct en geschilderd, traditioneel behang en glasweefsel (ook wel scan of glasvlies genoemd). Wij leveren deze soorten wandafwerking allemaal vanuit eigen beheer. Per situatie volgt een maatwerk advies. Zo staat glasweefsel bekend om haar zeer goede eigenschappen als stootvast, strak, onderhoudsarm en overschilderbaar. Tevens is glasweefsel in verschillende patronen te verkrijgen. Over de mogelijkheden kunnen wij u uiteraard voorzien van een advies op maat.

 

6.  Kleuradvies

Een wand in een andere kleur kan erg modern staan, maar hierbij is het wel van belang om de juiste kleur te kiezen en deze af te stemmen bij de meubels.

 

Plaats bijvoorbeeld een witte kast eens tegen een donker vlak of de gehele wand waartegen de kast geplaatst is in een contrasterende kleur. U zult versteld staat wat dit met de ruimte doet. Of een wand in de slaapkamer in een rustgevende blauwe kleur, een felle kleur in de kinderkamer of het gehele plafond in de woonkamer in het zwart? Zomaar wat ideeen die afhankelijk van bijvoorbeeld de ruimte en lichtval geadviseerd kunnen worden. Een wand sauzen is minder ingrijpend dan een kamer behangen waardoor u eenvoudig de kleur kunt aanpasssen naar bijvoorbeeld het jaargetijde, of de veranderende smaak van uw kind. Daarnaast kan het uw huis een compleet nieuwe uitstraling geven. Neem snel contact op voor een advies op maat.

 

7.  Samenwerking met gespecialiseerde partners

• Sikkens

• Sigma

• Boonstoppel

• Echter is ieder ander merk ook mogelijk.

 

 

     Neem zelf contact op:

   NIEUWS EN ACTIES

Keuken

In plaats van veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken kunt u ook uw keuken ook laten schilderen. Vele malen goedkoper en hij ziet er weer als nieuw uit! Vraag naar de mogelijkheden voor uw keuken.

Lees meer...

 

Partnership met Sikkens

Uw woning strak in de lak.
Met het ‘HuisSchilderPlan’
heeft u nooit meer omkijken
naar het buitenschilderwerk
aan uw woning. Want het HuisSchilderPlan is een
maatplan waarbij op afgesproken momenten het noodzakelijk onderhoud plaatsvindt.

Lees meer...

 

Winterwinst

Om de zoveel tijd is uw woning aan de binnenzijde toe aan een fris en nieuw gezicht. Uiteraard moet het werk snel en professioneel worden uitgevoerd. Denk dan aan de Winterschilder.

Lees meer...