Nieuws en interessante acties

 

Keuken

In plaats van veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken kunt u ook uw keuken ook laten schilderen. Vele malen goedkoper en hij ziet er weer als nieuw uit! Vraag naar de mogelijkheden voor uw keuken.

Voor

Na

Burenkorting

Wilt u gebruik maken van burenkorting? Vraag dan snel een offerte aan.

 

Winterschilder korting

Om de zoveel tijd is uw woning aan de binnenzijde toe aan een fris en nieuw gezicht. Uiteraard moet het werk snel en professioneel worden uitgevoerd. Denk dan aan de Winterschilder. Wij zetten alles weer strak in de verf en zorgen voor een perfecte wandafwerking. U heeft ondertussen uw handen vrij voor andere activiteiten. Wij leveren niet alleen vakwerk, maar ook WinterWinst.

 

15% korting in de periode half november tot eind februari op alle binnenschilderwerkzaaheden.

TIP: Vraag uw offerte bijtijds aan!
Bel 030-6585675 voor informatie of mail ons even

 

9% BTW op schilderwerk

Bewoont u een pand ouder dan twee jaar en ouder dat bestemd is voor permanente bewoning? Dan mogen wij 9%BTW berekenen ipv 21% (onder voorbehoud van fiscale wijzigingen). Deze aktie geldt voor zowel uw buiten- als uw binnenschilderwerk. Nog meer voordeel dus!

 

Wilt u meer weten over onze kortingen?

Bel 030-6585675 voor informatie of mail ons even.

 

Online inspiratie met de Sikkens Kleurengids

Klik hier

 

Partnership met Sikkens

 
Uw woning strak in de lak

Met het ‘HuisSchilderPlan’ heeft u nooit meer omkijken naar het buitenschilderwerk aan uw woning. Want het HuisSchilderPlan is een maatplan waarbij op afgesproken momenten het noodzakelijk onderhoud plaatsvindt. Dus als u wilt dat uw woning altijd fraai in de verf staat, neemt u nu contact met ons op of belt u 030-6585675.

De schilder heeft de centrale rol bij de realisatie van schilderwerk. In de afgelopen jaren heeft Schildersbedrijf Bloemendaal & Kerkhoven een goede relatie met Sikkens opgebouwd die nodig is om perfect schilderwerk te kunnen realiseren. Sikkens is producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardige verfprodukten en diensten voor professioneel schilderwerk in nieuwbouw en onderhoud van onroerend goed.

 

Sikkens biedt een variëteit aan produkten in de volgende productcategorieën:

• Binnen- en buitenmuurverven

• Transparante beitsen en vernis voor hout

• Houtreparatiemiddelen

• Dekkende grondverven en lakken voor hout

• Onderhoud- en reparatieproducten voor beton

 

Tevens biedt Sikkens veelomvattende ondersteuning op aspecten die gerelateerd zijn aan verf. Enkele voorbeelden hiervan zijn: het leveren van technisch advies, het uitvoeren van inspecties op vastgoed, voorbereiden van gedetailleerde specificaties voor projecten en onderhoudsprogramma’s, etc.

     Neem zelf contact op:

   NIEUWS EN ACTIES

Keuken

In plaats van veel geld uitgeven aan een nieuwe keuken kunt u ook uw keuken ook laten schilderen. Vele malen goedkoper en hij ziet er weer als nieuw uit! Vraag naar de mogelijkheden voor uw keuken.

Lees meer...

 

Partnership met Sikkens

Uw woning strak in de lak.
Met het ‘HuisSchilderPlan’
heeft u nooit meer omkijken
naar het buitenschilderwerk
aan uw woning. Want het HuisSchilderPlan is een
maatplan waarbij op afgesproken momenten het noodzakelijk onderhoud plaatsvindt.

Lees meer...

 

Winterwinst

Om de zoveel tijd is uw woning aan de binnenzijde toe aan een fris en nieuw gezicht. Uiteraard moet het werk snel en professioneel worden uitgevoerd. Denk dan aan de Winterschilder.

Lees meer...