Onze diensten

Onderhoud

Wist u dat de staat van het schilderwerk aan de binnenkant minstens zo belangrijk is als aan de  buitenkant? Hierbij is het vooral belangrijk dat alle verbinding van de houten kozijnen, ramen en deuren afgedicht zijn en alle kitnaden langs het glas heel en dicht zijn. Een gemiddeld gezin (4 pers) produceert ca. 15 Liter vocht per dag met koken, douchen e.d.
 
Voor het behoudt van het schilderwerk is aan te raden om isolerende beglazing (HR++) toe te passen. Ook dient hierbij rekening gehouden te worden met het plaatsen van voldoende ventilatie voorzieningen in de vorm van een ventilatierooster en (indien mogelijk) een ventilerende neuslat.

Airless spuiten

Het voordeel is dat airless spuitwerk een superstrak eindresultaat oplevert, de structuur van de ondergrond bewaard blijft en men geen hinder ondervindt van de structuur die een roller kan achterlaten in de verse latex.

Krachtige samenwerking met styliste 

Cathy van der Meer

Als allround styliste en ontwerper maak ik jou graag nieuwsgierig met mijn voorstellen. Een mooi kleuradvies, meubelplan, lichtplan, kastontwerp of een compleet interieur, ik help graag.
Samen gaan wij opzoek naar wat het beste bij jou levensstijl en voorkeuren past.

Voordeel van een ontwerp is dat je kan voorkomen dat er verkeerde keuzes of aankopen gedaan worden.  Je krijgen een goed beeld van het eindresultaat, want visualisatie maakt inzichtelijk. Ook weten je meteen of alle ideeën in de ruimte passen en dat het realiseerbaar is. Met alle tools die ik jou aanreik behoudt je overzicht over het hele plan. 

En behalve het ontwerpen kan ik jou ook helemaal ontzorgen. Eén team en één aanspreekpunt. Samen met Schildersbedrijf Bloemendaal en Decokay Hansen kunnen wij de complete opdracht uitvoeren en tot in de puntjes verzorgen. 

Nieuwsgierig geworden?
Laten wij een afspraak maken en bel mij.

Cathy van der Meer
06-2152 8808